Butikkene fylles opp med vårnyheter og noe vi har gledet oss spesielt til er de friske fargene og printene fra Selected Femme. Og nå som deendelig har kommet,var det virkelig verdt ventetiden! Det er fortsatt fokus på feminine detaljer og blomsterprint denne sesongen og Leura-serien, men kjole, skjørt og topp er et pefekt eksempel på hvorfor vi elsker denne stilen. Det friske printet passer til både hverdags og fest og er deilig og lett i kvaliteten. Hva mer kan men be om?!

De litt mer avslappa plaggene som Selected Femme er så gode på har også nettop landa i butikken. T-skjorter, topper og jeanskjoler og skjørt er de perfekte bseplaggene til vår og sommergarderoben. Vi har fått inn alt fra helt basic T-skjorte til morsomme print. My perfect tee har vært en favoritt i lang tid og det er det allerede mange som har etterspurt den de siste ukene. Nå er den endelig her i 100% høykvalitetsbomull som tåler bruk og vask helt supert. Jeansskjørt og kjoler finnes i ulike farger og fasonger, så her skal de fleste kunne finne sin favoritt.

Vi er så glade i de plaggene som blir favoritter i garderoben og som du kan bruke i år etter år. Studios jeanskjole og Marla jeanskjole er to av de som det alltid er lett å slenge på seg i all slags vær og til ulike sesonger og anledninger.

                                         Ta en titt i nettbutikken eller kom innom i butikkene og få med deg alle de vårlige favorittene! Vi ses!

2019-04-02 11:21:34

Nå begynner det virkelig å bli kaldere ute og vi er klare for å pakke oss inn i deilige ullgensere og varme jakker og skjerf. Butikkene er fulle av det vi trenger for å holde oss varme gjennom både høst og vinter og det er faktisk litt hyggelig å kunne kle på seg et ekstra lag med tøy når dagene blir kortere og kaldere. For de virkelig kalde dagene er denne parkasen fra Minimum helt perfekt. Den holder deg varm, tørr og stilig. Med votter eller hansker fra Markberg og lue fra Basic Apparel er du helt sikker på å ikke fryse.


Med høsten kommer også de deiligste plaggene! Hva er vel ikke bedre enn å krype opp i sofaen i noen skikkelig myke plagg en kald høstkveld?!

Et av høstens viktigste plagg er som alltid en myk og deilig strikkegenser. Våre favoritter kommer fra det Selected Femme og Basic Apparel. Basic Apparel er et dansk merke som ble etablert i 2013. Med en filosofi om å skape basevarer som bærer en avslappet og laidback stil som man kan bruke igjen og igjen, til overkommelige priser.

Selected Femme kommer som vanlig med masse deilig strikk og også denne høsten finnes det noe for en hver smak. Kolleksjonen i år bærer preg av at farger er tingen for tiden og hvis du er på jakt etter noe som kan sprite opp garderoben, så er det her du finner det


2018-10-31 16:06:29

Høsten er definitivt vår favorittsesong på klesfronten og alle de deilige fargene og mterialene som fyller butikkene om dagen viser hvorfor! Det er fokus på

varme ullgensere og kule ytterjakker og her er det så mye fint at vi det nesten blir vanskelig å velge oss en favoritt. Som den fluffy og deilige teddy-jakken

fra Selected Femme som ses over, som både er kul og klassisk. Soft Rebels har også levert på jakkefronten og har kommet med både en lun parkas og en

nydelig rutete kåpe som holder deg både varm og edgy når temperaturene synker.

Det mangler ikke på kul strikk denne sesongen heller og her er det Iis Woodling som virkelig leverer! Klikk deg inn i nettbutikken og sjekk ut utvalget

av gode snitt og helt supre kvaliteter. Vi ser fram til flere leveringer med cashmere fra både Selected Femme og Sparkz og chunky, god strikk fra Basic

Apparel som kommer rett rundt hjørnet. Følg med, gled dere og nyt høsten!

2018-08-28 14:08:38

Butikkene er fulle av både salg og nyheter for tiden. Pre-fall nyhetene ramler inn fra alle kanter og vi har allerede pakket opp fra både Selected Femme, Iis Woodling, Basic Apparel og Soft Rebels. På dagen er det fortsatt sommerklærne som gjelder, men på kvelden kommer de tidlige høstnyhetene og den tynne, lette strikken inn som redningen.


2018-06-28 14:58:03

Desember er like rundt hjørnet og vi har allerede begynt å fylle butikken med varer til jul. Vi har antrekk til julen, smykker som perfekt tilbehør og julegaver til deg og dine. 

 

Til julebordet har vi elegante kjoler i fløyel fra Selected femme og Minimum. Vi elsker plisserte bukser kan friste med dette i rødt, sort og blå. Og selvfølgelig har vi jumpsuiten som er et perfekt plagg til festen!  

 

Til deg som er ute etter den perfekte gaven; kom å sjekk ut de deilige duftene fra Savon de Marseille. Vi har såper i lekre flasker og duftlys i bla. jasmin, bomull og anis/pachouli. Vi har også de populære duftlysene og diffusere fra Anouska. Disse er alltid en hit å gi i gave! 

 

Rødt hører med til jul og i butikkene har vi fått inn rød, myk strikk fra både Basic Apperal og Selected Femme. Kom innom oss for en titt på alle de gode genserene vi har. Dette kan være en perfekt julegave til noen du kjenner, eller kanskje til deg selv :)

 

Vi ønsker advent velkommen! Vi ses!  

2017-11-29 13:14:15