Nå for tiden har vi bare lyst til å ta på oss lette, freshe sommerkjoler og utvalget i butikken har aldri vært bedre! Enten du skal på stranda, på sommerfest eller endelig besøke uteserveringene, så har vi kjolen som passer. Som denne syrinlilla kjoledrømmen fra Minimum:


Selected Femme har som vanlig kommet med både klassiske modeller og mer iøyenfallende kjoler for sommeren og vi sier ja takk begge deler! Sibylla kjole i lin kommer både i camelfarge som ses på bildet under og i svart. Denne kjolen passer både til jobb og hverdags og til alle sesonger.


Det er heller ikke vanskelig å forelske seg i både fargen og snittet på Mya kjole fra Selected Femme. Denne gulfargen skriker sommer og sol!

Jeanskjolen er en sikker vinner og kan tas fram år etter år. I år er det Selected Femme som har levert den kuleste jeanskjolen. Denne har en liten puff på ermet, knyting i livet og skikkelig god strech i stoffet. Perfekt til et par sneakers i det fine været.

Kjolen under heter Julya og er også fra Selected Femme og er virkelig en av årets flotteste kjoler! Denne er absolutt pen nok til både bryllup og andre anledninger med det flotte brokademønsteret i stoffet. Men vi elsker også å bruke den med sneakers og en enkel hvit t-skjorte under for en mer avslappet look som funker helt ypperlig til hverdags.

Både butikken og nettbutikken bugner av sommerlige nyheter for tiden, så det er bare å ta turen innom for å finne din favoritt! I mellomtiden håper vi alle nyter sommervarmen!


2021-06-02 14:41:17

Selv om det fortsatt er rare tider og de fleste sitter på hjemmekontor, kjenner vi på en glede over at det snart er vår! Og når dagene blir lysere og lenger, kommer lysten til å kle oss i friskere farger og lettere klær. Nyhetene i butikken nå om dagen gjenspeiler både lysten til å endelig pynte oss litt igjen og behovet for det komfortable, men fortsatt lekre som vi trives i på hjemmekontoret.

Over ser du det nyhetene Tove bukse og skjorte i deilig myk lin og viskose-blanding. Viskosen gjør at plaggene får en mykere overflate enn linplagg vanligvis gjør, så dette materialet er bare helt utrolig behagelig mot huden.Dette settet er like lekkert og klassisk som det er komfortabelt og passer perfekt både ute og hjemme. Skjorten er oversized i modellen, men både den og buksen er normale i størrelsen. Buksen har både strikk og belte i livet (kan fint brukes uten belte) og er derfor fleksibel og god. Du får også settet i hvit.

Hvit og lys denim er noe vi alltid gleder oss til å ha på oss når våren kommer og i år har både Soft Rebels og Basic Apparel levert vårjakker i disse lyse og fine fargene. Fra Basic har vi fått Ellen jakke og bukse i både lys blå og offwhite. Jakken har knyting, men funker kjempegodt som en rett skjortejakke uten beltet. Buksene har behagelig strech, er høye på livet og litt korte i beina. En skikkleig vårbukse med andre ord!

Soft Rebels har levert en skikkelig fresh grønnfarge i både kjole, skjørt og bluse. Serien heter Dota og og er laget i en myk viskosekvalitet med god strech og litt tykkelse på stoffet som gjør det lunt på de kjøligere vårdagene. Både skjørt og kjole funker helt supert med ullgenser over. Som for eksempel Harvest ullgenser på bildet under. Det vårlige tilbehøret er også på plass i butikken. Som klassiske Emma sneakers og veskene i friske farger fra Hvisk. Hele utvalget ligger også i nettbutikken, så her er det mye fint å se!


2021-03-03 14:16:30

Vårnyhetene fra Hvisk har kommet og det er så deilig å se at de lyse fargene tar over i butikken! Stikkord for denne kolleksjonen er feminine pasteller og Hvisk leverer som vanlig nye, spennende design som virkelig kan løfte et antrekk. Vi ser i tillegg til pastellene, mer klassiske jordtoner og en skikkelig fresh knallfarge som heter orange/red som bare skriker vår og sommer!

Over ser vi favoritten Cayman pocket i to av de nyeste fargene Light beige og Orange/red med matchende Chains. Vi har godt utvalg i fargene på Chain fra Hvisk, så her kan man mikse og matche som man vil.

Her ser vi pastellene som vi har gledet oss sånn til! Toalettmappene har kommet i nytt mønster denne sesongen og den finnes i stor og liten størrelse. Det samme stoffet får vi i den nye modellen Gleam mini. Vesken kommer også i en lindegrønn sommerdrøm av en veske. Den kan du se nærmere på, på bildene under. Denne veska er bare så søt og kommer garantert til å bli en hit etterhvert som det blir varmere i været. Den kommer med chain som vist på bildet og en crossbody strap.

Hvisk er et merke med mye fokus på bærekraftig produksjon kombinert med høy kvalitet. Det er spesielt tydelig i den nyeste kvaliteten deres som er matt, glatt og med en myk og eksklusiv følelse. Vesken er som alt annet fra Hvisk, vegansk og materialet er Reach-sertifisert, som er et av verdens strengeste sertifiseringer for bruk av kjemikalier. Modellen Basel har denne sesongen kommet i denne kvaliteten og vi elsker denne nydelige basevesken og at den har en skikkelig god størrelse så du kan få med alt du trenger. Her stylet med vårens nyheter fra Soft Rebels og Basic Apparel. Du finner både veskene, Ellen bukse og jakke og Marla genser i nettbutikken.

En annen nydelig klassisk modell er Casset medium som har kommet i en nydelig bruntone denne sesongen. En romslig hverdagsveske som passer til de fleste stiler. Den kommer med både kort og lang crossbody-stropp.

Du finner alle nyhetene fra både Hvisk og våre andre merker i nettbutikken og i butikken vår på Grunerløkka!


2021-02-08 13:10:04

En god basegarderobe kan redde de fleste dager. Fra hjemmekontor til vanlig kontor til en middag ute. Det bare måten disse baseplaggene brukes og styles på som bestemmer hvilken stil og anledning de passer til. Vi har fått inn myke gensere fra Selected Femme og Soft Rebels. Tamara genser i kosedressen fra Soft Rebels er nett og feminin, og til en dressbukse, jeans eller et skjørt, er denne en pen hverdagsgenser. Og brukt med Tamara bukse er det et utrolig behagelig antrekk til hjemmekontoret eller filmkvelden. Det samme gjelder Tenny genser med glidelås. Denne er i en supermyk modalkvalitet som lenge har vært en favoritt blandt våre kunder. Denne er like kul som den er komfortabel.

Under ser dere Marthe og Ingrid i hvert sitt Tamara loungesett fra Soft Rebels. Settet er i en myk og god viskoseblanding som er utrolig fin å bruke rett på huden. Ingen kløe eller ubehagelige sømmer.

Vi har fått inn to nye, behagelige dressbuksemodeller fra Selected Femme med god strech og super passform. Enten du liker modellen Lina, som er cropped med en liten sleng på beinet eller den superklassiske Rita, med full lengde, vide bein og press, vil du ha en tidløs og behagelig dressbukse som du kommer til å bli glad i å bruke. Du ser Line til venstre og Rita til høyre på bildene under. De sitter løst på modellene, men det er like riktig å velge en størrelse som gjør at de sitter til over hoftene.

Vi har også fått inn et utvalg av bluser, skjorter og jeans. Vi vil gjerne trekke fram Ori bomullsskjorte med god strech og glidelås i sidene. Du ser den under skjorter og bluser i nettbutikken. Dette er den perfekte baseskjorten som passer til alt. Kombiner den til en jeans eller en dressbukse og gjerne med en blazer over. Som for eksempel til Margarina blazer som er vist på bildene under. Her er den stylet sammen med Rita dressbukse og Sandra høyhalset genser i merinoull. Du finner alle nyhetene og masse fine salgsvarer i butikken og i nettbutikken nå!2021-01-24 13:17:49

Butikkene fylles opp med vårnyheter og noe vi har gledet oss spesielt til er de friske fargene og printene fra Selected Femme. Og nå som deendelig har kommet,var det virkelig verdt ventetiden! Det er fortsatt fokus på feminine detaljer og blomsterprint denne sesongen og Leura-serien, men kjole, skjørt og topp er et pefekt eksempel på hvorfor vi elsker denne stilen. Det friske printet passer til både hverdags og fest og er deilig og lett i kvaliteten. Hva mer kan men be om?!

De litt mer avslappa plaggene som Selected Femme er så gode på har også nettop landa i butikken. T-skjorter, topper og jeanskjoler og skjørt er de perfekte bseplaggene til vår og sommergarderoben. Vi har fått inn alt fra helt basic T-skjorte til morsomme print. My perfect tee har vært en favoritt i lang tid og det er det allerede mange som har etterspurt den de siste ukene. Nå er den endelig her i 100% høykvalitetsbomull som tåler bruk og vask helt supert. Jeansskjørt og kjoler finnes i ulike farger og fasonger, så her skal de fleste kunne finne sin favoritt.

Vi er så glade i de plaggene som blir favoritter i garderoben og som du kan bruke i år etter år. Studios jeanskjole og Marla jeanskjole er to av de som det alltid er lett å slenge på seg i all slags vær og til ulike sesonger og anledninger.

                                         Ta en titt i nettbutikken eller kom innom i butikkene og få med deg alle de vårlige favorittene! Vi ses!

2019-04-02 11:21:34