Tint er din veskebutikk – Oslo

Hos Tint på Grünerløkka selger vi de populære veskene fra danske Hvisk og Markberg, i tillegg til dameklær, smykker,  og annet tilbehør.Handle i nettbutikken

Kvalitetsvesker fra bærekraftige produsenter

I tråd med TINTs visjon om å selge produkter fra leverandører som tar vare på miljøet, har vi et stort utvalg vesker fra de populære designerne Hvisk og Markberg. Begge produsentene strekker seg langt for å ta vare på dyr, planeten vår, og menneskene som lager veskene deres.


Hvisk er en dansk merkevare inspirert av Københavns fargerike byliv, som streber etter å gjøre morgendagen bedre. De selger vesker i mange friske farger og i vegansk skinn. I tillegg til vesker fører vi toalettmapper fra Hvisk.


Markberg fokuserer på sin side på simplisitet og et rent skandinavisk design kombinert med unike detaljer og smarte funksjoner når de lager vesker. 


Vesker til alle formål

Kvinner forlater ikke husets fire vegger uten en veske. Det er hjemmet til mobil, lommebok, nesespray, solbriller, kvitteringer, pass, tomflasker og utallig andre viktige og uviktige dingser. Til forskjellige anledninger kreves det selvfølgelig forskjellig typer vesker:

Håndveske 

En type veske som kommer i mange forskjellige størrelser. Skiller seg ut ved å kun ha hanker, og ikke reim til å ha over skulderen.

Skulderveske

Her er det også store variasjoner  i størrelser, men i motsetning til håndvesken har du mulighet til å også bære denne over skulderen  eller som cross body veske.

Clutch

Vesken som komplimenterer antrekket når du vil gi antrekket det lille ekstra . Den er liten og nett og passer perfekt når du vender nesen mot festlige aktiviteter.

Shopper

En meget praktisk  veske med plass til alt du måtte trenge, enten du er ute på shopping, på jobb eller skal på stranden.

Toalettmappe

Den velkjente toalettmappen er en viktig ledsager på ethvert overnattingsbesøk.  Kremer og tannkrem, tannbørsten og barberhøvelen fortjener et flott hjem.


Våre andre produkter

I tillegg til våre populære vesker får du sesongens kjoler, gensere og cardigans. Siden oppstarten har vi hatt Selected Femme, Basic Apparel og Soft Rebels i sortimentet. Dette er merker som deler vår visjon om å gjøre det vi kan for at verden blir litt bedre hver dag. Siden har vi tatt inn produkter fra populære Noella, Minimum, Woodling og Copenhagen Muse.


Alle klærne vi fører kommer fra “slow fashion”-merkevarer. Dette er klesprodusenter som har satt seg i opposisjon til varehusene som masseproduserer klær til en billig penge. Hovedfokuset er å ta vare på de som lager klærne, dyr og miljø i produksjon, frakt og salg. Klærne skal også være av en slik kvalitet at de ikke trenger å byttes ut hvert eneste år.


Handle i nettbutikken

Tilbehør som gjør antrekket perfekt

Vi selger vesken du har lyst på – men har også det meste annet av tilbehør i sortimentet vårt:


  • Skjerf, luer og hansker

  • Lommebøker, smykker og smykkebokser

  • Veskeremmer og chains


Få med deg salget i nettbutikken

Har du ikke mulighet til å besøke oss i Oslo sentrum? Fortvil ikke – vi har en nettbutikk hvor du enkelt finner klærne, veskene og tilbehøret du har lyst på, akkurat når du har lyst på det. Følg med på nettsiden vår for tilbud på deler av sortimentet


Søk etter favorittene dine, legg varene i handlekurven og betal med vipps eller Visa/Mastercard. Vi tilbyr også delbetaling. Lag konto og logg inn, så husker vi deg hver gang du ønsker å handle.

Fri frakt

Kjøp varer for 800 kr eller mer i nettbutikken, så tilbyr vi fri frakt. 

Hvem er vi?

TINT ligger i Sofienberggaten på Grünerløkka i Oslo sentrum. Vi selger i all hovedsak klær, tilbehør og interiørartikler til dame. Vi fører nyheter og klassikere, og har fokus på salg av kvalitetsklær som både er moteriktige og varer lenge. Miljøet er viktig, og det skal vi bidra til å beskytte.

Kontakt oss

Vi har ikke kundeservice, men vi svarer gjerne på spørsmål i butikken, på e-post eller telefon 91 87 79 58 i butikkens åpningstid eller på melding på Instagram.


Handle i nettbutikken


2022-02-21 08:54:14